3/5/11

La mort de Bin Laden, de Bíblia i revòlver.

Justified

Obama, s’ha fet justícia.
Dick Cheney, la tortura dóna resultats.
Michael Bloomberg, esta és la nostra venjança.
A Europa, tots aplaudixen.

Com tot indica fa hores, pot dies, es va donar una orde: matar a Bin Laden. L’orde ix de la Casa Blanca i es dóna mort a l’encarnació del mal, després es llança el cadàver al mar.

Españoles, Bin Laden ... ha muerto.

Està clar que Estats Units és un gran país, que tinga president republicà com Bush, o negre i demòcrata com Obama, recordem Premi de la Paz continua actuant amb les mateixes ferramentes amb què els agents del Poni Express traslladaven i repartien els correus.

Estes armes no eren, ni són altres que la Bíblia i el revòlver. Hui una vegada més es demostra la unió perfecta d’estes dos ferramentes en què se cimenta la societat nord-americana, que fa i desfà segons li
place.

Creia jo, estúpid de mi, que quan algú comet actes criminals, primer ha de ser considerat innocent, fins que per mitjà de juí, advocats, lleis, fiscals i certes garanties, es jutja l’acusat.

Açò mai ha ocorregut amb els presos de Guantánamo, molts d’ells fets presoners sabent de la seua innocència per a obtindre informació.

Ara és mata a Osama Bin Laden, i açò no és el pitjor. El realment greu és que açò legitimiza a qualsevol estat a matar a qualsevol s’acuse de terrorista.

Legitimiza açò als Israelites que maten en Palestina, Jordània o Dubai, podran matar a qualsevol en qualsevol país. Podrà matar qualsevol govern en qualsevol part? Podria haver matat Espanya als etarres refugiats a França?

Seguiran d’ací a uns anys tenint utilitat els jutges? Pot un president socialista parlar com Rajoy, i limitar-se a felicitar als que no respecten la legalitat? Poden assassinar només els governs, o també
les autonomies? Hi ha prou en assenyalar l´amic d´un temps com a enemic per a fer una guerra?

Quan és legetimicen els assassinats rere acusacions de terrorisme vindran noves acusacions, i bastarà amb l’acusació, amb la legitimitat de la Bíblia, i amb la bala d’un revòlver per a assassinar, que això
és el que s’ha fet amb la justícia i amb els drets de tots. Diuen que el mon es ara més segur, i el que passa és que anem a pitjor.

Benvinguts a la globalització del salvatge oest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada