20/5/11

DemoKracia


La Junta Electoral decidix no permetre les manifestacions durant la jornada de reflexió. Jornada de reflexión? Haurien de decretar un any de reflexió. Que és açò de la reflexió. Com pot haver-hi un concepte tan arcaic? Com es pot reflexionar sobre la corrupció d’alguns polítics? Sobre els 5 milions d´aturats? Sobre la falta d’expectatives? Sobre la classe política al dictat de l’economia? De la ganga d’una època de creixement que mai tornarà a lluir sobre la nostra terra? Com es poden pagar cartells electorals amb les cares dels polítics amb fons públics? Com pot Zapatero donar com a resposta i tot aclariment sobre les actuacions respecte d’això de les manifestacions…

  -El Gobierno, dará, una respuesta, inteligente.

I el diumenge es votarà, i el dilluns… el dilluns tots els polítics diran haver guanyat i tots els altres perdut. 
Perdut quant almenys un dia magnífic, convertit en estúpid dia de la reflexió.

Potser, parle per mi. Potser m’ha preguntat algú si vull un dia de reflexió. No, no ho vull. De fet per a estalviar-m’ho ja he votat, i és més encara que no vinga al cas, per a botar-me tan estúpid dia, isc de viatge tenint com a primer destí Sant Petersburg, on al 1917 el poble inchado de fam i sense futur es va alçar contra els oligarques.

Ja veurem que passa ací.

La veritat és que el poder no pot estar en mans de polítics mediocres i gents que governan l’economia com el senyor este, l’expresident del Fons Monetari Internacional ara acusat de 7 delictes sexuals suposadament comeses contra la mateixa dona.

De totes maneres, i ja veurem el que passa, més que per una Democràcia Real,  preferisc una Democràcia Autèntica, que això dels reis comença a sobrar i… i m’he d’anar, no tinc temps d’escriure més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada