Premsa i Contacte

Per a trobar-me:
Correu: homellopxangaines[arroba]gmail.com
Telèfon: +34 96 321 00 39
RESSENYES I ENTREVISTES

Entrevista a Radio 9L'Informatiu. 5 d'abril de 2011
Sergi Durà: "L'home llop, encara que lleig, és més genuí que els vampirs"
Acudeix a l'entrevista embolicat en un vestit color marengo de ratlles fines, camisa rosa, corbata bordeus, mocador roig, ulleres de sol i barret negre. Assegura que la seua vestimenta és el seu homenatge al llop-home de Boris Vian, una de les seues principals influències per a Un home llop xangainés a Dubai, la seua nova novel·la. Sergi Durà (València, 1973) es considera principalment un autor satíric que empra l'humor com a atractiu alhora que crítica, tal com va fer en el seu anterior títol, Coincidencias, en el qual va parodiar la corrupció política en la Comunitat. Ara la seua sàtira s'ha estés des de Xangai fins a Dubai passant per la Itàlia berlusconiana i els EUA, fins a atrapar el mateix autor, que no dubta a esgrimir una arpa de llop o udolar en més d'una de les presentacions del seu nou llibre, la qual cosa podria ocórrer aquesta mateixa vesprada a la Fnac València (19 hores), en una posada en escena que comptarà també amb un concert en directe del grup valencià Los Brackets. Llig més.

Levante-EMV. 5 de febrer de 2011
"Sergi Durà presenta un home llop xinés, avorrit, insatisfet, desconcertat i descontent, víctima de la crisi i els ecos de l'American Dream, un home llop de quasi quaranta anys melancòlic pels 80, i obsessionat amb la fama, que es veu obligat a interpretar el seu paper, a competir amb altres per a ser algú i poder arribar a ser, per a entretindre el temps, per a trencar el malefici d'una època on l'originalitat i innovació resulten complicades." Llig més.

Kaos en la Red. 30 de gener de 2011
"Un home llop descontent a la prop de la fama en una societat que regata el futur immediat en la ciutat de Dubai, és el punt de partida per a este mite literari que trenca esquemes quant a llibertat literària pels seues innovacions gramaticals i ingredients transgressors." Llig més.


COINCIDÈNCIES

"Sergi Durà ha cogido el toro por los cuernos. Ante la corrupción, humor y sátira. Este autor valenciano critica la sociedad de una manera muy incisiva y ha inventado un mundo, más que real, para denunciar los excesos y “borracheras” que nos han conducido a la crisis." Entrevista a Sergi Durà en l'Informatiu.com. 29 de gener de 2010. Llig més.
"Te quiero un huevo", en libro. El País. 24 de gener de 2010.

"El te quiero un huevo de Camps da para una serie juvenil". Entrevista a Sergi Durà en Levante-EMV. 22 de gener de 2010.

"La corrupció dóna vots a València". Entrevista a Sergi Durà en El Punt. 18 de març de 2010.