26/2/11

Basta ja. Viva Rita, Viva Rita Barberá

Bueno, estic indignat. Llig en un mitjà d’informació, a l’Informatiu que Rita Barberá, la nostra estimada, volguda, apreciada, magnifica, i per sempre Déu nostre, plena eres de gràcia, pels segles dels segles amén Alcaldessa de la nostra bonica ciutat de les flors, de la pau i de l’amor, de la nostra València més guapa que mai, que ens coneixen fins al Japó, i que som la millor ciutat del món, i el que diga el contrari és que no és valencià, ni res.


Perquè això que menciona eixe mal cridat mitjà de comunicació, que devia d’estar tancat i tots eixos a la presó, que només fan que difamar i ficar-se amb l’honradesa dels nostres polítics més insignes. Diuen que la nostra simpàtica Alcaldessa ha requalificat uns terrenys que eren per a una escola pública per a cedir-los o regalar-li’l, o el que siga, a una Universitat Catòlica, i la critiquen per botar-se informes i coses d’eixes que no valen per a res. I dic jo. És que no pot fer la nostra alcaldessa ama i senyora de la ciutat el que li vinga de gana, la qual cosa li vinga en gana, la qual cosa li isca, sí el que li isca de baix. I tant que sí, clar que pot, faltaria més, i això de demanar explicacions o raons.
Això és propi de malNascuts i gents de moralitat perversa, pensa el lladre que tots són de la seua condició.

La nostra alcaldessa pot fer el que li vinga en gana, perquè, amb permís de sa majestat Doña Sofía, és la Reina de València, i jo junt amb la majoria dels valenciansestic molt orgullós i feliç de la prosperitat d’esta ciutat internacional i de la nostra senyora alcaldessa a qui tots a una tornarem a votar per a poder tindre més rutes d’eixes de les Esglésies, i jo que sé un muntó de coses més. Per això dic a quatre envejosos. Basta ja. Viva Rita. Viva Rita Barberá.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada